fbpx

Zij gingen je voor

Nicole van het Bolscher

CEO MARK Academy voor Levenskunst

“Vanaf het moment dat ik er echt klaar voor was, was Elle er voor mij. Het is duidelijk en logisch dat Elle alleen maar werkt met mensen die zichzelf serieus nemen en zichzelf het beste gunnen. Ze geeft vertrouwen, is deskundig, en kijkt niet alleen mee met mijn voedingspatroon, maar naar mij als geheel. Holistische visie dus. Ik ben onder de indruk van de impact van mijn nieuwe manier van eten. Ik voel mijn systeem en zenuwstelsel ontspannen, ik ervaar meer rust en verzadiging, geen stress meer over “wat eten we vandaag”. Sinds ik ketogeen eet, heb ik geen behoefte meer aan zoet. En ook mijn dagelijkse glas wijn heb ik niet meer “nodig”. Elle, because I deserve it!”

Nicoline Hoogstra-Jongschaap

Ondernemer Geluk(t) met Nicoline

“Mijn ontmoeting met Elle heeft me nu al zoveel gebracht!
Elle Dawson…..ik had haar naam al vaak gehoord……en 15 juli dit jaar mocht ik haar een dag ontmoeten! Mijn eerste indruk; “wat een mooie vrouw met een lieve bescheidenheid!” En in de loop van de dag merkte ik dat zij een parel aan prachtige wijsheden bezat over het voeden van jezelf … in meerdere opzichten. De manier waarop ze dit deelde, sprak mij aan. Verbeeldend, begrijpelijk, vanuit inhoud en ervaring. Dit smaakte voor mij letterlijk naar meer! Ik werd nieuwsgierig! Wat zou Elle voor mij kunnen betekenen?

Een aantal weken later zat ik wederom met Elle aan tafel en zei ik al heel snel Ja tegen een traject met haar! En hiermee zei ik Ja tegen een 5 daagse reis naar Oostenrijk met haar en een groep vrouwen! Jeetje….hoe gaaf!!! Ga ik dan gewoon maar even 5 dagen echt voor MIJZELF kiezen en alle verantwoordelijkheden die ik voel loslaten? Ja! En wat ben ik tot de dag van vandaag dankbaar voor deze ervaring en wat Elle nu al bij mij in beweging heeft gezet! 3 maanden na onze eerste ontmoeting!

Elle is voor mij;

  • iemand die mij heeft laten kennismaken met het voedsel dat bij mij past! Ik ben dus helemaal niet die lastige eter van vroeger! Ik ben iemand die nu weet en ervaart waar mijn lijf mee gevoed wil worden!
  • iemand die vanuit een warme en liefdevolle betrokkenheid een ‘stil verdriet’ benoemen kan! Heel subtiel, heel laagdrempelig, weinig woorden en hartstikke raak! Ik kan door mijn traject met Elle nu al zoveel makkelijker stil staan bij mijzelf, ruimte creëren voor mijzelf en nog makkelijker ontvangen….naast het geven puur mogen ontvangen!
  • iemand die mij helpt systeempjes in de dag te bouwen waardoor ik bewuster en meer aandacht schenk aan het voeden van mijzelf! Voeden in eten, voeden in aandacht voor mij zelf, voeden in het vrouw zijn, voeden in je eigen kracht, verlangens en behoeften! Heel subtiel en zo waardevol.
  • iemand die mij kennis en inzichten leert en laat begrijpen waarom ik me op deze manier voeden mag. Hierdoor geloof ik het en doe ik het in de praktijk met gemak!
  • iemand waardoor ik nu al moeiteloos 6 kilo kwijt ben!!!
  • iemand die mij door de magische reis naar Oostenrijk een prachtige belevenis en ervaring voor het leven heeft gegeven. Vanuit puur samen zijn met 5 mooie vrouwen! Door dit te creëren ontstond er voor ieder zoveel moois! Er was tijd, er was ruimte. En Elle was subtiel aanwezig en deelde ongemerkt goud uit! Een luisterend oor op het juiste moment, 1 simpele vraag die alles omvat, dat moment van stil zijn creëren en er vervolgens voor je zijn in dat wat er boven komt, een voorbeeld zijn hoe simpel gezond voeden kan zijn, laten ontdekken wat jouw eigen smaak is, een voorbeeld zijn in die zorg en aandacht voor jouw vrouwelijk zijn, een kleding en stylingadvies ontstond spontaan. Ik ging verlicht naar huis en ook thuis blijft dit er gewoon zijn! En als een vriendin mij gisteren vertelt dat ze mij er zo goed uit vindt zien en dat ze gewoon ziet dat die reis mij wat heeft gedaan….dan vind ik dat alleen maar een extra bevestigend kado van al dat moois wat ik van binnen nu zo sterk voel!

Lieve Elle, wat ben ik blij dat ik jou ken!!”

Simone Levie

Online ondernemer en businesscoach over Elle tijdens Dreamleadertraject 2017:

‘Elle is er om nieuwe gezondheid in de wereld te brengen. Exclusief. Alles aan haar is exclusief.  Elle is een mens van wijsheid en diepgang. Ze zou een boek kunnen schrijven over alles wat ze weet en haar kennis. Ze zal een leraar worden voor heel veel mensen juist vanuit haar exclusieve positie en kan een enorme impact hebben op de wereld gezondheidszorg.’

Erik Verhagen

Ondernemer Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk
Februari 2018

Tewis Simons

Eigenaar Moto Coffee

‘Ik was altijd in de veronderstelling dat ik gezond en goed at. Ik was ook wel realistisch genoeg dat ik wist dat ik zo nu en dan teveel at (en dronk). Een paar maanden geleden besefte ik, veertig jaar, dat ik 10 KG te zwaar was en mij niet 100% fit voelde. Weinig energie, kortademig en veel kleine pijntjes. Kortom ik besefte mij dat ik niet zo door moest gaan, omdat het langzaam maar zeker slechter werd. Ik kwam in contact met Elle en ben met haar een traject van drie maanden ingegaan. Onder begeleiding van Elle een nieuw eetpatroon aanleren aangevuld met supplementen op plantaardige basis heeft voor mij het gewenste resultaat verkregen. De kennis van Elle op het gebied van voeding en de regelmaat van de afspraken geven een goede houvast in dit traject. Leren over voeding en wat het doet in je lichaam, kan ik iedereen aanraden. De verandering in je eet- en leefpatroon in dit traject zijn minimaal en het resultaat is groot. 
Resultaat na 3 maanden is 10 kilo minder gewicht (zonder honger te hebben gehad). Maar bovenal voel ik me opvallend veel alerter en fitter. Je voelt je letterlijk jonger dan ervoor. Nu ik weet welke voedselgroepen ik moet combineren, heb ik een algeheel lichter gevoel na maaltijden.”

Susanne Donders

Leerkracht groep 3 en eigenaar Susanne Donders Coaching & Ontwikkeling

“Welkom nieuw leven! Susanne Donders Coaching & Ontwikkeling staat vanaf 09-07-2019 ingeschreven in het KvK Handelsregister. Wiehoeoeo!!! Wat een boost energie geeft dat. Echt een droom die uitkomt. Dit wou ik al zo lang, maar mijn lijf nog niet. TOTDAT Erik Verhagen mij in contact bracht met Elle Dawson. Na 26 jaar eindelijk MIGRAINEVRIJ waardoor ik veel meer positieve lichte energie ervaar. Dankzij de geweldige begeleiding op voedingsgebied door Elle. Even “urren” Mijn leven is door Elle leuker, lichter, energieker, waardevoller, mooier, fijner, levenslustiger geworden en ik kan nog wel even doorgaan. Ik kan weer genieten. Ik ben weer mijn oude, enthousiaste ik, die ik jarenlang kwijt was. Daarom vond ik het heel fijn dat zij gisteren het mooie waardevolle moment van de eerste dag van mijn nieuwe leven met mij wilde delen. Dank je wel voor alles lieve Elle. En wat ik ook heel fijn en bijzonder vond is dat ik op deze voor mij belangrijke dag, “de stem” van mijn onlinetraining “manifesteren met je bewustwordingspraktijk” heb ontmoet. Dank je wel lieve Erik voor de geweldige training waardoor ik deze stappen heb kunnen zetten. Echt een aanrader! Heel veel licht en liefde voor jullie allemaal.”

Alex Vos

Ambulancechauffeur

‘Dankzij Elle ben ik van mijn broodverslaving af. 3x per dag koffie is meer dan zat gebleken. Nachtdiensten gaan ook soepeler door minder suikerschommelingen. Haar advies zit echt goed in elkaar. Verder voel ik me er heerlijk bij. Ik voel me ook rustiger van binnen. Haar filmpjes over het celmembraan, de haartjes die uit suikers bestaan, zijn echt revolutionair. Niet 1 collega van mij heeft daar ooit van gehoord. Terwijl dit zoooooooooooooo essentieel is voor het hele functioneren van het lichaam. Wauw.’

Karin

‘Ik moest eerst wennen, was in het begin hongerig maar nu helemaal niet meer. Nu gaat het goed. Mijn energieniveau is goed. Ik heb geen dips tussendoor en mijn snaaibehoefte is weg. Mijn huid is beter en mijn slaap is veel dieper geworden. Dit laatste kan ik zelfs meten met mijn horloge.’

Erica

‘Erica, er verschijnen lichtjes in je ogen.’ ‘Ja, het werkt dat merk ik zelf ook. Ik moet nog wennen dat ik op deze energie kan rekenen, maar het voelt heerlijk.’

Barbara Steenvoorden

Harveston Change & Development en SmallTalk Kindertherapie

“Laat mij. Verplicht mij niet tot een dieet, want daar houd ik me niet aan. Alles wat ik moet, of wat ik niet mag? Ik kom meteen in opstand. Elle heeft dat heel goed aangevoeld toen ze me in het allereerste gesprek zei: “Ik vertel je alles wat ik weet over voeding en wat het doet met je lichaam, JIJ bepaalt wat je met die informatie doet.”
Elle heeft in loop der jaren al enorm veel invloed gehad op mijn gezondheid en dat van mijn gezin. Ze heeft mijn zoon met ADD kunnen helpen, door ons te wijzen op evenwichtige en voedzame voeding. Ze heeft mij doen inzien dat ik geen glutenallergie had (wat ik jarenlang dacht), maar gewoon niet tegen moderne tarwe kon. Zo betrek ik haar nog steeds geregeld als ik vragen heb over gezondheid en voeding.
Elle verbindt mij met mensen en informatie die mij telkens op het juiste pad zetten. Ze doet – vanuit diep en waarachtig voelen – precies dat wat nodig is. Ik vertrouw enorm op haar kunde en haar kennis. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en ‘voeden’ met zowel de juiste voeding als de juiste waarachtige kennis. Een onmisbaar onderdeel van gezond leven, dat is Elle voor mij. Zij staat voor mij in de kern voor zuiverheid op elk gebied van het leven, waarbij ze professioneel de nadruk wellicht legt op voeding, maar feitelijk veel verder gaat dan dat. Life changing! Dat is Elle.”

Myrna Bouwmans

Stottertherapeut, logopedist en HSP coach

“Mijn ontmoeting met Elle in 2019 is een belangrijk lichtpuntje voor mij. Ik dacht altijd gezond te leven, maar ergens voelde ik dat het nog beter kon, gezonder. Ik wenste mijn lichaam met meer licht te voeden. Eckart Tolle vertelt zo mooi: ‘voel maar in een supermarkt waarvoor je lichaam zich wil openen en waar niet’. Deze reis heb ik met Elle mogen maken. Ze kwam op het juiste moment. Mijn gevoelige nier vroeg om aandacht. Wilde gezien, gehoord én op de juiste manier gevoed worden.
Wat ik zo bewonder in Elle, is niet alleen haar ongelofelijke kennis en bevlogenheid, maar vooral dat zij verder kijkt dan de klacht. Zij zag mij als Myrna, helemaal in wie ik ben, welke voeding mijn lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ik ben dankbaar voor deze reis! Liefs Myrna”